älskade willy

 

Imorse blev willy attackerad utav en fullvuxen boxer. Mamma hade hett ut willy på altan då han älskar att sova där. Grannens hund som tidigare bitit av en hundsöra och försökt både hoppa på flera hundar och barn blev släppt ut från lägenheten utan att vara spänd fast eller liknande. Han hoppar över till våran altan och attackerar willy. Då vi springer ut så tar mannen hunden säger ingenting och går in. Vi förväntade oss att han skulle komma och se hur det gick, men nej! Han gick in och sket i det totalt. Willy var livrädd och skadad, han fick ett stort hål igenom hakan, en bit bort från sidan utav läppen, han kunde inte stödja sig på höger fram och vänster bak ben. Hans vänstra öga hade också fått nått skrapsår så det blev helt rött. Denna boxer är helt förstörd! Jag förstår inte hur människor kan förvandla sina hundar till monster, hunden var som lärd för att döda ingenting annat. Han får sitta inne dagarna långa aldrig sett dom vara ute med honom och blir Psykad. Denna hund är ett hot mot hundar och barn. Så idiotiska människor ska varken ha hund eller något annat djur! Förtjänar riktigt med kokstryk!

 

 
Kommentarer
Postat av: Mirella

Håller med!

2013-07-17 @ 17:26:00
Postat av: Mamma

Nu hoppas vi bara att Willy inte fick ett men för hela livet.. Hundar har ett super minne. Han kommer Aldrig att glömma denna händelse..

2013-07-17 @ 17:32:06
Postat av: lisa

men usch så hemskt! hoppas det är bra med han. blir så arg när folk inte kan ta hand om sina hundar/djur :( Vi har just nu 2 greyhounds hemma, mamma lånar hem dom då ägaren som är på sjukan, och det var tur att den tjejen tog hem dom från irland för där hade dom blivit så sjukt misshandlade och behandlade som trasdockor, den ena hanen är så fruktansvärt rädd och tror att man ska slå ihjäl honom så fort man närmar sig. kan inte gå genom trånga utrymmen (typ hallen där de inte ens är trångt) utan att få fullständig panik och tror att någon kommer slå honom. han har massor av ärr på ryggen, har aldrig sett nå värre! tillochmed då man liksom ligger och gosar med honom hela dagarna så är det som att han har tappat hoppet, det är som att han tror att det bara är tillfälligt och att man kommer slå ihjäl han snart ... usch jag spyr när jag tänker på hur illa vissa djur har/har haft det!!

Svar: ja verkligen, förstår mig inte på sånna människor, dom borde få bli lika illa behandlade så som dom behandlar djuren! men vad,, stackars liten.. hundar lägger ju allt på minnet så himla bra vilket är synd.. hoppas att han börjar få tillit för människor igen och att han inser att alla vi är inte farliga! miss u<3
.

2013-07-17 @ 18:21:13
URL: http://everglade.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0